top of page

Szállítási információk

 

Csomagjainkat az ország egész területén a Magyar Posta Zrt. szállítja házhoz 3-5 munkanap között.

Ingyenes kiszállítást biztosítunk, amennyiben a rendelés végösszege meghaladja a 15.000 Ft-os értékhatárt. Amennyiben a rendelés összege nem haladja meg a 15.000 Ft-os értékhatárt, úgy a szállítás költsége bruttó 990 Ft.

Fizetni a futárnak csak készpénzzel lehetésges. A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük minden esetben olyan kiszállítási címet megadni, amelyen napközben tartózkodik.

A futár kettő alkalommal kísérli meg a termék kiszállítását. Amennyiben mindkét alkalommal sikertelenül jár, úgy a termék visszaszállításra kerül a szolgáltatóhoz. Abban az esetben, ha Ön e-mailben lemondja a rendelését, akkor semmilyen anyagi vagy jogi következménye nincs a lemondásnak.

Felhívjuk figyelmét, hogy a rendelés visszaküldésének egyszeri költségét csak minőségi hibás termék (a hiba megállapítása minden esetben Vevő és Eladó közös megegyezésével, emailben történik) esetében van módunkban vállalni. Ebben az esetben Önt a visszaszállítás költsége sem terheli, mindösszesen annyi dolga van, hogy a termék becsomagolva, tehát a terméket dobozában, külső csomagolóanyaggal bevonva, az előre leegyeztetett időben rendelkezésre álljon.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a webáruházban készlet frissülési ideje 24 óra, így egyes esetekben előfordulhat, hogy készlethiány lép fel. Erről az ügyfélszolgálat haladéktalanul, de legkésőbb a rendelés leadását követő 24 órán belül tájékoztatja a vásárlót, munkanapokon.

Pénteken és a hétvégén leadott rendelések esetén a visszajelzés e-mailben vagy telefonon hétfőn történik meg. Hétvégén ügyfélszolgálatunk nem dolgozik! Ebben az esetben a szolgáltatót semmiféle jogi felelősség nem terheli. Az ügyfélszolgálat minden esetben e-mailben vagy telefonon jelzi a vásárló felé, mikor rendelkezésére áll a megrendelt termék.

 

bottom of page